√  Geen personeelskosten

 √  Geen kantoorkosten

 √  Wél support en een vaste sparringpartner


Net als jij, ben ik ook ondernemer. Dit betekent dat ik vanuit mijn ondernemerschap met je mee denk over de kwaliteit van je dienstverlening, tijd, kosten en baten. Daarom heb ik gekozen voor “online” ondernemen. Op deze manier heb ik de flexibiliteit om mijn vaste en projectmatige opdrachten goed met elkaar te combineren. Afhankelijk van de werkzaamheden en je wensen zijn er verschillende (online) manieren om samen te werken. Slim, snel en eenvoudig. En altijd vanuit betrokkenheid.

Als Online of Virtueel Business Manager werk ik voornamelijk op afstand. Juist dan is het belangrijk te weten met wie je samenwerkt. Daarom investeer ik in de samenwerking door regelmatig af te spreken en zo een scherp gevoel te houden bij wat er leeft. Ik werk graag samen met ambitieuze ondernemers die vanuit een persoonlijke drive bezig zijn met hun product of dienstverlening, en daarmee de wereld een stukje mooier maken. 

Hierbij heb ik gemerkt dat mijn persoonlijke drive excelleert bij opdrachtgevers waarmee ik energetisch verbonden ben, of noem het ‘klik’ hebben. En opdrachten die gericht zijn op het activeren van mensen op gebied van leiderschap, inzetbaarheid en eigen regie. Als we samen de mensen in beweging krijgen, voel ik me vereerd en zelfs gelukkig dat ik hier een steentje aan heb mogen bijdragen.

Een praktijkvoorbeeld

“Ja dat wil ik, maar hoe dan!” krijg ik wel eens te horen. Ik heb gemerkt dat ondernemers best weten welke richting ze op willen. En die ‘hoe dan’, is heel flauw gezegd datgene waar ik je bij kan helpen. Misschien helpt een voorbeeld, zodat je er wat gevoel bij krijgt. 

Medio 2014 kreeg ik de opdracht om een online kenniscentrum op te richten. Het doel was het creëren van een plek waar de kennis die bij de klanten van mijn opdrachtgever aanwezig is met elkaar te kunnen delen. Nadat ik wat onderzoek had gedaan naar o.a. de behoefte van de klant/de gebruiker, zijn we aan de slag gegaan. Het kennisnetwerk was al snel een volwaardige dienstverlening met online inspiratiecolleges, workshops, onderzoek, publicaties etc., waardoor het contact tussen mijn opdrachtgever en haar klanten nog warmer is geworden en waar zelfs nieuwe klanten op afkomen.

Mijn rol in dit geheel is het brainstormen over de inhoud en het leggen van contact met degenen die hier iets moois aan kunnen bijdragen. Vervolgens verzorg ik heel praktisch de aankondiging, maak de landingspagina, richt het autorespondersysteem in, inclusief het schrijven van de follow-up berichten, onderhoud ik het contact met geïnteresseerden en deelnemers, ben ik bij de online en live bijeenkomsten (deze organiseer ik uiteraard zelf) en zo kan ik nog wel even doorgaan. Het mooiste is misschien nog wel dat de droom van mijn opdrachtgever hierdoor uit is gekomen en we samen nog veel meer mooie dromen laten uitkomen.

Van visie naar resultaat

Het bovenstaande is een voorbeeld en zo kan ik er nog wel een paar oplepelen. Het gaat echter niet om mij, maar om wat jij nodig hebt. Ben jij ook een ambitieuze en bevlogen ondernemer die wil groeien en daar wat hulp bij kan gebruiken, meld je dan aan voor een verkennend gesprek. In dat gesprek onderzoeken we de mogelijkheden op welk gebied voor jou de meeste winst te behalen valt. In tijd, energie en financieel.

Hieronder alvast wat ideetjes waarbij ik je kan helpen…

√  Heeft jouw werkdag structureel te weinig uren?

√  Vind je het lastig om te focussen?

√  Verdienen je klanten meer aandacht?

√  Wil je meer klanten?

√  Wil je het niet meer alleen doen?

√  Bruis je van de ideeën, maar heb je geen tijd om deze om te zetten in concrete acties?

√  Kun je hulp gebruiken bij het maken van je trainingsmateriaal?

√  Had je graag meer uit je commerciële plannen gehaald?

√  Blijven organisatorische en administratieve taken liggen?

√  Moet je nodig eens achter je debiteuren aan?

 
 

Even sparren?

Ben je het geworstel zat en wil je je ideeën omzetten naar resultaat? 

Zet dan nu de eerste stap en stuur mij een berichtje via miranda@dantimee.nl.