Regeert de waan van de dag?


Als ambitieuze ondernemer heb je vele bordjes in de lucht te houden.

In het begin lukt het aardig, maar bij ieder bordje dat volgt merk je dat het lastiger wordt.

En dan is de lol eraf. Je voelt je opgejaagd en belemmerd in je groei. Herkenbaar?

Wat is jouw droomdoel?

Heb je daar al eens over nagedacht? Misschien voel je al welke richting je op wilt en heb je er zelfs al een duidelijk beeld bij.  Zou je stappen willen zetten in de groei en professionalisering van je bedrijf? Zou je graag meer tijd en energie overhouden voor jezelf, je familie en vrienden? Gewoon eens een dagje zonder schuldgevoel naar het bos of met een boek op de bank?

Dat klinkt heerlijk, maar HOE doe je dat dan? Ondanks alle tips op gebied van timemanagement en to do lijsten, lukt het vaak niet om structureel tijd over te houden. En tja iemand in dienst nemen, daar zit je ook niet op te wachten. Dat betekent immers extra (loon)administratie en allerhande verplichtingen.

Toch heb je voor jezelf een droomdoel of een idee waar je naar toe wilt met je bedrijf. Een toekomst waarin je succesvol bent en vooral waarin je je succesvol wilt voelen. Groei in je bedrijf, je omzet én in je eigen ontwikkeling.

Zet nu de 1e stap

Zet nu de eerste stap en neem contact op voor een gratis Verkennend Gesprek. 

Tijdens dit gesprek ontdekken we op welke manier jij slimmer met je tijd en middelen kunt omgaan, zodat je weer kunt werken AAN je bedrijf.

Stop het uitstelgedrag, stop de waan van de dag, stop excuses. Start met mij een mailtje te sturen via miranda@dantimee.nl.