Faciliteren online events

Heb je een fantastische training of workshop en zou je graag de stap willen zetten naar online? Zou je wat praktische en mentale support kunnen gebruiken bij het organiseren van je event? Neem dan vooral contact met mij op.

Sinds 2014 faciliteer ik met veel plezier online inspiratiecolleges, webinars, online symposia, online trainingen, challenges, rondetafelgesprekken, etc. Dit doe ik voor verschillende sectoren en doelgroepen. Iedere sector en iedere doelgroep is anders en het is fantastisch om op deze laagdrempelige manier in contact te komen met je publiek.

Hoe werkt het?

Nadat we met elkaar hebben gebrainstormd over de vorm en invulling van je online event, stemmen we af bij welke onderdelen je hulp nodig hebt. Een online event bestaat uit verschillende stappen: de aankondiging en het werven van deelnemers, de vorm en het materiaal dat je gaat gebruiken, de sessie zelf en natuurlijk heel belangrijk: de opvolging.

Desgewenst kan ik het hele proces voor je verzorgen, van aanmelding tot en met het versturen van de follow-up mail. En natuurlijk gaan we met elkaar de sessie goed voorbereiden. Naast de technische en praktische kant rondom het moderaten van de sessie, is een belangrijke pijler voor een succesvol event ‘oefenen, oefenen, oefenen’.

Wil je aan de slag? Wacht niet langer en neem contact op. Twijfel je nog of jouw dienst past in een online vorm? Neem ook dan gerust contact met mij op om even te sparren.

Dantimee Miranda Domburg faciliteren webinars